Vårt huvudmotiv - Mer än bara redovisning!

Consultino är ett relativt nygrundat och modernt företag med digitalisering i fokus. Vi är medvetna om de stora förändringar som skett i vår bransch i samband med att en stor del av det löpande redovisningsarbetet blivit automatiserat. Däremot ser vi väldigt positivt på detta eftersom det innebär att vi kan lägga större fokus på att hjälpa din verksamhet att utvecklas.

Utöver att vi tar hand om ert företags redovisning hoppar vi gärna in i andra situationer där vår hjälp kan behövas. Ni kanske befinner er i en expansiv fas och planerar något större verksamhetsförvärv? Eller så behöver ni se över vissa siffror eller nyckeltal för att fatta något stort beslut i er verksamhet? Oavsett vilken situation eller vilka behov som uppkommer i er verksamhet är vi redo att vara till hjälp. 

Tveka inte att kontakta oss för att höra mer!


Team

Som ett nyetablerad marknadsaktör är Consultino fortfarande både ett ägarlett- och ägarstyrt företag. Det hindrar oss däremot inte att erbjuda tjänster av hög kvalitet till kunderna. Verksamheten drivs idag helt och hållet av samma individ som grundade den. 

Kenan Becirovic

Grundare av Consultino AB

Jag har ända sen tidig ålder fångat upp ett stort intresse för redovisning och företagande i sin helhet. Min ambition är att kunna bistå med en hjälpande hand till alla företagare där ute.

Enligt min mening ska det vara roligt att driva företag men likt allt annat innebär det en helt del tråkiga moment att handskas med. Som företagare ska man ha möjligheten att kunna lägga de momenten åt sidan för att helt och hållet fokusera på sin kärnverksamhet och dess tillväxt.

De flesta moment som en verksamhetsägare kan tycka är ointressanta åtar jag mig att hjälpa till med utan några bekymmer. I slutändan blir det en win-win situation för båda parterna.